OM OS

Home/OM OS

Den gode service. Det gode håndværk.

Lillestrøm EL er i dag en sammenlægning af Lillestrøm EL og Blume EL.

Vi er en konstruktiv, nytænkende virksomhed, med fokus på at skabe en sund virksomhed som leverer service og opfylder kundens ønsker.

Målet er altid at leverer et resultat hvor du som kunde er tilfreds. Vi bringer kommunikation i højsæde og bestræber os på at opfylde dine forventninger til et resultat, med udgangspunkt i gældende lovgivning samt dit økonomiske råderum.
Hos Lillestrøm EL er vi ansvarsbevidste og sætter en ære i altid at overholde indgåede aftaler og priser. Det gode håndværk prioriteres og følges altid op af god service.

Vi har selv entreprenør maskiner der i mange situationer overflødiggør anden entreprenør og dermed reducerer projektets omkostninger. Bl.a. en minigraver, samt diverse beton boreværktøjer, for store dimensioner.

Ovenstående har med tiden skabt en fast forankret kundekreds, som vi med glæde betjener, men nye kunder vil også altid blive budt velkommen hos Lillestrøm El.

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet,
365 dage om året

elektriker

Miljø og arbejdsvilkår

Lillestrøm EL er en miljøbevidst virksomhed. Vi er meget bevidste om hvordan vi, ved brug af de nyeste teknologier kan nedsætte energiforbruget, uden at gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet, der er vores stolthed.

Vi udfører kvalitetsarbejde over det meste af Sjælland, og opfatter landevejen som en del af vores arbejdsplads.

Hos Lillestrøm EL, har vi respekt for privat ejendom, vi afleverer altid i samme stand som ved påbegyndelse af arbejdet. Dette gælder også oprydning og rengøring.