Privat

Home/Privat

Lillestrøm Blume El

Vi er et autoriseret elektriker- og el-installatørfirma med mere end 15 års erfaring.
Vi har et stærkt team af medarbejdere, der alle brænder for at give såvel små som store kunder den bedste service.

Vi har over årene opnået en stor know-how omkring alt fra svag og stærkstrømsinstallationer til belysning, el-reparationer, nybyg, solcelleanlæg, automatik, pumpestationer og energioptimeringer.

Vores passion for el-arbejde stopper ikke, og vi arbejder konstant på at videreudvikle firmaet med de nyeste teknologier inden for nyeelprodukter og energioptimering.

 

Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf: 79 306 106

 

Lillestrøm El
Åsidevej 11
4733 Tappernøje

Lillestrøm El
Københavnsvej 115
4600 Køge

Lillestrøm El
Elsenbakken 13
3600 Frederikssund

Indhent tilbud

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet, 365 dage om året

Tlf. 79 306 106

mail@lillestrom.dk

Dit projekt

Vi har igennem tiden arbejdet meget for private, og ved det kræver stor tillid når man skal udføre arbejde i et privat hjem. Derfor er kommunikation i højsæde og vi sætter altid en dyd i at løse opgaven på bedste vis. Om du skal have bygget nyt eller blot have hængt en enkelt lampe op, så er du altid velkommen hos os.

Når der skal bygges nyt arbejder vi altid på at give kunden de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige løsning af elinstallation.

Udviklingen går stærkt og der er uendelige muligheder med intelligente installationer i dag.

Vi har stor erfaring med nybyg, og ved at der skal tænkes på elinstallationen fra start i tegneprocessen.

Står du og skal renovere dit hus, lejlighed eller blot mindre rum. Så vil vi gerne hjælpe med at løse opgaven.

De senere år har vi fået opbygget et rigtig godt håndelag for renovering af gamle lejligheder, og deres tilpasning til nutiden, dog med fokus og respekt for de gamle bygninger.

Det er altid en udfordring når der skal bygges om i gamle bygninger, især når der bevares hele eller dele af gamle bygningsdele. Her gælder det om at kunne finde den rigtige løsning.

Der er ikke længere nogen, der er i tvivl om, at det kan betale sig at spare på energien. Vi vil gerne rådgive dig omkring mulighederne for udskiftning til nye LED lyskilder.

I de fleste tilfælde Der er mange penge at spare og tilbagebetaling på under 1 år i mange tilfælde.

Vi udfører belysningsservice for en del butikker, og hjælper dem med at opretholde den rigtige mængde lys, og samtidig nedsætte forbruget.

EL MED SIKKERHED

Gå efter el-mærket, næste gang du skal bruge en autoriseret elinstallatør.

Det er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden på de installationer, du får udført. El-mærket må kun anvendes af medlemmer i brancheforeningen Tekniq/ELFO. Og skulle du som privatperson være utilfreds med det udførte arbejde, kan du klage til Ankenævnet.

Læs mere: www.Tekniq.dk

KLS – Kvalitetssikring

Vi opfylder selvfølgelig de lovpligtige retningslinjer til et KLS system, som betyder kvalitets-ledelses-system. Systemet skal blandt andet sikre at der opnås større el-sikkerhed i Danmark.

Et KLS er virksomhedens egenkontrolsystem, hvor virksomhederne dokumenterer det udførte arbejde. Alle autoriserede eller godkendte virksomheder skal have et godkendt KLS.

Indhent tilbud

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Beskriv venligst opgaven, så godt du kan