Hvem er Lillestrøm El

Præsentationsvideo erherv

01:10

Den gode service.
Det gode håndværk.

Lillestrøm EL er i dag en sammenlægning af Lillestrøm EL og Blume EL. Vi er en konstruktiv, nytænkende virksomhed, med fokus på at skabe en sund virksomhed som leverer service og opfylder kundens ønsker.

Målet er altid at leverer et resultat hvor du som kunde er tilfreds. Vi bringer kommunikation i højsæde og bestræber os på at opfylde dine forventninger til et resultat, med udgangspunkt i gældende lovgivning samt dit økonomiske råderum.

Kontakt os!

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet, 365 dage om året

Hos Lillestrøm EL er vi ansvarsbevidste og sætter en ære i altid at overholde indgåede aftaler og priser. Det gode håndværk prioriteres og følges altid op af god service.

Vi har selv entreprenør maskiner der i mange situationer overflødiggør anden entreprenør og dermed reducerer projektets omkostninger. Bl.a. en minigraver, samt diverse beton boreværktøjer, for store dimensioner.

Ovenstående har med tiden skabt en fast forankret kundekreds, som vi med glæde betjener, men nye kunder vil også altid blive budt velkommen hos Lillestrøm El.

Få et tilbud

Vi opbygger samarbejder…

Vi udfører kvalitetsarbejde over det meste af Sjælland, og opfatter landevejen som en del af vores arbejdsplads. Hos Lillestrøm EL, har vi respekt for privat ejendom, vi afleverer altid i samme stand som ved påbegyndelse af arbejdet. Dette gælder også oprydning og rengøring.

Vores opgaver

Lillestrøm EL udfører alle former for el- og kommunikations installationer, stort som småt både i boliger, institutioner, skoler, fritidshuse, og ikke mindst industri og landbrug. Du er velkommen til at give os et ring og få en snak eller lidt rådgivning om dine tanker og ønsker i forbindelse med et projekt.

Godkendt af sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at udføre og kontrollere elinstallationer.