EL MED SIKKERHED

Gå efter el-mærket, næste gang du skal bruge en autoriseret elinstallatør.

Det er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden på de installationer, du får udført. El-mærket må kun anvendes af medlemmer i brancheforeningen Tekniq/ELFO. Og skulle du som privatperson være utilfreds med det udførte arbejde, kan du klage til Ankenævnet.

Læs mere: www.Tekniq.dk

Få et tilbud!

Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf: 79 306 106

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet, 365 dage om året

KLS – Kvalitetssikring

Vi opfylder selvfølgelig de lovpligtige retningslinjer til et KLS system, som betyder kvalitets-ledelses-system. Systemet skal blandt andet sikre at der opnås større el-sikkerhed i Danmark.

Et KLS er virksomhedens egenkontrolsystem, hvor virksomhederne dokumenterer det udførte arbejde. Alle autoriserede eller godkendte virksomheder skal have et godkendt KLS.

TÆNK GRØNT

Der er ikke længere nogen, der er i tvivl om, at det kan betale sig at spare på energien. Vi vil gerne rådgive dig omkring mulighederne for udskiftning til nye LED lyskilder.

I de fleste tilfælde Der er mange penge at spare og tilbagebetaling på under 1 år i mange tilfælde.

Vi udfører belysningsservice for en del butikker, og hjælper dem med at opretholde den rigtige mængde lys, og samtidig nedsætte forbruget.

Miljø og arbejdsvilkår

Lillestrøm EL er en miljøbevidst virksomhed. Vi er meget bevidste om hvordan vi, ved brug af de nyeste teknologier kan nedsætte energiforbruget, uden at gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet, der er vores stolthed.

Vi udfører kvalitetsarbejde over det meste af Sjælland, og opfatter landevejen som en del af vores arbejdsplads.

Hos Lillestrøm EL, har vi respekt for privat ejendom, vi afleverer altid i samme stand som ved påbegyndelse af arbejdet. Dette gælder også oprydning og rengøring.

Få et tilbud!