AKUT BRUG FOR ELEKTRIKER

*Vi står altid klar til at tage imod din henvendelse. Men bemærk, at det koster et ekstragebyr, såfremt du ønsker at vi rykker ud, uden for vores normale åbningstider. Vi står altid klar til at hjælpe. Ring blot på følgende tlf.nr.:

+45 79 306 106

Normale åbningstider

Mandag – torsdag: 07:00-15:30
Fredag:07:00-12:00

Få et tilbud og en dialog om din opgave

Kvalitet og faglig stolthed er centrale begreber, når vi udfører arbejde.

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet, 365 dage om året

Hos Lillestrøm EL er vi ansvarsbevidste og sætter en ære i altid at overholde indgåede aftaler og priser. Det gode håndværk prioriteres og følges altid op af god service.

Vi har selv entreprenør maskiner der i mange situationer overflødiggør anden entreprenør og dermed reducerer projektets omkostninger. Bl.a. en minigraver, samt diverse beton boreværktøjer, for store dimensioner.

Ovenstående har med tiden skabt en fast forankret kundekreds, som vi med glæde betjener, men nye kunder vil også altid blive budt velkommen hos Lillestrøm El.

Få et tilbud

Vi opbygger samarbejder…

Vi udfører kvalitetsarbejde over det meste af Sjælland, og opfatter landevejen som en del af vores arbejdsplads. Hos Lillestrøm EL, har vi respekt for privat ejendom, vi afleverer altid i samme stand som ved påbegyndelse af arbejdet. Dette gælder også oprydning og rengøring.