Den gode service. Det gode håndværk.

Præsentationsvideo erhverv

01:00

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet, 365 dage om året

Hos Lillestrøm EL er vi ansvarsbevidste og sætter en ære i altid at overholde indgåede aftaler og priser. Det gode håndværk prioriteres og følges altid op af god service.

Vi har selv entreprenør maskiner der i mange situationer overflødiggør anden entreprenør og dermed reducerer projektets omkostninger. Bl.a. en minigraver, samt diverse beton boreværktøjer, for store dimensioner.

Ovenstående har med tiden skabt en fast forankret kundekreds, som vi med glæde betjener, men nye kunder vil også altid blive budt velkommen hos Lillestrøm El.

Få et tilbud

Vi opbygger samarbejder…

Vi udfører kvalitetsarbejde over det meste af Sjælland, og opfatter landevejen som en del af vores arbejdsplads. Hos Lillestrøm EL, har vi respekt for privat ejendom, vi afleverer altid i samme stand som ved påbegyndelse af arbejdet. Dette gælder også oprydning og rengøring.

Kontakt os!

Få et tilbud på din opgave!

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores kompetencer, eller få et tilbud på et konkret projekt.

Lillestrøm EL påtager sig et socialt ansvar

Vi føler det er vigtigt at bidrage til uddannelse af nye medarbejdere og derfor har vi altid lærlinge under uddannelse i virksomheden.

Uddannet elektrikere i Lillestrøm EL:

2008 – Lars Bo Nielsen
2009 – Lasse Østenby Petersen
2009 – Jonas Hilskov
2011 – Anders Petersen
2012 – Martin Bøge Pedersen
2014 – Mike Juul Bødker
2015 – Thomas Hansen
2015 – John Alkenkrone
2016 – Emil Fyhn Hartmann
2018 – Daniel Vestergaard Andersen
2018 – Philip Olsen
2019 – Adam Filiti
2020 – Casper Arsaklang Jørgensen
2020 – Casper Andersen
2021 – Bastian Julsgart
2021 – Mikkel Holberg Olesen
2022 – Erik Asker Hinding
2023 – Sebastian Skovgaard
2022 – Oscar Skovbo Steinmüller

KLS – Kvalitetssikring

Vi opfylder selvfølgelig de lovpligtige retningslinjer til et KLS system, som betyder kvalitets-ledelses-system. Systemet skal blandt andet sikre at der opnås større el-sikkerhed i Danmark.

Et KLS er virksomhedens egenkontrolsystem, hvor virksomhederne dokumenterer det udførte arbejde. Alle autoriserede eller godkendte virksomheder skal have et godkendt KLS.