Lillestrøm El

Vi er et autoriseret elektriker- og el-installatørfirma med mere end 20 års erfaring. Vi har et stærkt team af medarbejdere, der alle brænder for at give dig den bedste service.

Vi har over årene opnået en stor know-how omkring alt fra svag og stærkstrømsinstallationer til belysning, el-reparationer, nybyg, solcelleanlæg, automatik, pumpestationer og energioptimeringer.

Få et tilbud!Referencer

NY BYG

Når der skal bygges nyt arbejder vi altid på at give kunden de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige løsning af elinstallation.

RENOVERING

Står du og skal renovere dit hus, lejlighed eller blot mindre rum. Så vil vi gerne hjælpe med at løse opgaven.

ENKEL OPGAVE

Vi står klar fra alt til at hænge en lampe op til at skifte din eltavle samt installere SMART lys i hele din bolig.

Meget mere...

Skal have bygget nyt eller blot have hængt en enkelt lampe op, så er du altid velkommen hos os.

Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf: 79 306 106

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet, 365 dage om året

Kunderne siger om os…

Reference billeder

Se film!

Præsentationsfilm

01:00

Kort fortalt

Lillestrøm EL udfører alle former for el- og kommunikations installationer, stort som småt både i boliger, institutioner, skoler, fritidshuse, og ikke mindst industri og landbrug.

Vi har igennem tiden arbejdet meget for private og ved det kræver stor tillid når man skal udfører arbejde i et privat hjem. Derfor er kommunikation i højsæde og vi sætter altid en dyd i at løse opgaven på bedste vis.

DØGNVAGT: 79 306 106
[email protected]

En elektriker, der kan 24 timer i døgnet, 365 dage om året

CVR nr 39683024

Indhent tilbud

Vi har igennem tiden arbejdet meget for private, og ved det kræver stor tillid når man skal udføre arbejde i et privat hjem. Derfor er kommunikation i højsæde og vi sætter altid en dyd i at løse opgaven på bedste vis.

    KLS – Kvalitetssikring

    Vi opfylder selvfølgelig de lovpligtige retningslinjer til et KLS system, som betyder kvalitets-ledelses-system. Systemet skal blandt andet sikre at der opnås større el-sikkerhed i Danmark.